Komiker

Vidar Magnussen

"Et multitalent uten sidestykke! Et kjent fjes fra tv og på scener landet rundt."

standup, konferansier

OM Vidar Magnussen

"Et multitalent uten sidestykke! Et kjent fjes fra tv og på scener landet rundt."

Vidar Magnussen er en norsk skuespiller og forfatter fra Bergen. Han er blant annet kjent fra komedie-kortfilmen «Plassmangel» (2003) og humorserien «Halvseint» (2007), men ble et særlig kjent ansikt i norsk fjernsyn da han i 2013 begynte i underholdningsprogrammet «Underholdningsavdelingen» og situasjonskomedien «Side om side» på NRK.

I 2013 og 2014 spilte han hovedrollen i musikalen «Shockheaded Peter» på Det Norske Teatret. For rollen fikk han Heddaprisen 2014 i klassen beste mannlig hovedrolle og Komiprisen 2014 i klassen årets mannlige scenekomiker. Stykket vant samme år Komiprisen for årets sceneforestilling og han var i tillegg programleder under tv-sendingen 2014 og 2015. I 2017 hadde han regien på ”The Book of Mormon” som har blitt en av Det Norske Teatrets største suksesser noensinne.

Morgendagens publikummere kjenner kanskje Vidar Magnussen best fra NRKs julekalender «Snøfall» i 2016, hvor han spilte rollen som Ole Winter, julenissens skumle sekretær. I år debuterte han på Latter sammen med Calle Hellevang-Larsen i suksessforestillingen ”Calle & Vidar – Sammen igjen for første gang sammen”.

Gammel moro

Book komiker

Bookingforespørsel - Vidar Magnussen
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: firmapost@standup.no