Komiker

Sturla Berg-Johansen

"En allsidig, rutinert og folkekjær entertainer med en uovertruffen spilleglede og formidlingsevne"

standup, konferansier, musikalsk

OM Sturla Berg-Johansen

"En allsidig, rutinert og folkekjær entertainer med en uovertruffen spilleglede og formidlingsevne"

Sturla har vært med siden starten av det norske standupeventyret på 90-tallet. Siden den gang har han vunnet Komiprisen for beste standup i 2002, folkets pris på Gullruten i 2008 og i 2010 mottok han Leif Justers Ærespris. Han er en utrolig historieforteller og entertainer som elsker å stå foran et publikum. Han er allsidig og har bred erfaring med teater, revy, show og TV - samt stadige oppdrag som konferansier, toastmaster og foredragsholder. Som komiker snakker han om alt mellom himmel og jord, setter ting på spissen og skaper debatt. Han har satt opp flere soloforestilinger, og var nylig aktuell med det kritikerroste showet ”#denfølelsen”.

Han er svært populær på bedriftsmarkedet hvor han opptrer som konferansier og/eller komiker, både alene eller sammen med pianist Torbjørn Kvamme. Sturla og Torbjørn evner å skape uforglemmelige kvelder med en herlig blanding av standup og musikalske innslag.
Sturla reiser også rundt med nytt foredrag som heter «Sammen er vi flere enn en». Her snakker han om hvor mye samarbeid med andre har hatt å si, og ikke minst hvor lang tid det tok å innse at “tankens kraft” er undervurdert, og i samarbeid med andre er gull verdt. Foredraget hans er morsomt, direkte og dønn ærlig.
Sturla har en fantastisk kontakt med publikum og en sjelden evne til å tilpasse seg og ta ting på sparket. En kveld med Sturla er rett og slett helt unik.

VIDEOKLIPP

Gammel moro

«Damenes Aften»

Sturla Berg-Johansen
>

«Komikameratene»

2012
>

Book komiker

Bookingforespørsel - Sturla Berg-Johansen
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: firmapost@standup.no