Komiker

Espen Beranek Holm

"Sylskarpe parodier, imitasjoner, musikalske tolkninger av kjente og kjære artister som perler på en snor - foran et begeistret publikum som gir seg ende over."

standup, konferansier, musikalsk, parodier, foredrag

OM Espen Beranek Holm

"Sylskarpe parodier, imitasjoner, musikalske tolkninger av kjente og kjære artister som perler på en snor - foran et begeistret publikum som gir seg ende over."

Espen Beranek Holm er en av våre mest allsidige komikere og musikere. Om du ikke har sett han på scenen, har du garantert hørt ham på radio eller sett ham på TV. Den allsidige musikeren og komikeren var fast inventar på Hallo i Uken på P2 i mange år, og fortsatte harseleringen med dagsaktuelle temaer som fast paneldeltager på Løvebakken på NRK.

Med bakgrunn som rockeartist på åttitallet med den engang så kontroversielle singelen «Dra Te Hælvete», har han gradvis beveget seg over til humor- og revyscenen med stor suksess. I 2001 var han med på forestillingen 3 mot 1 er Feigt med Are Kalvø og Christine Hope og har også turnert med Marit Voldsæter og hennes prisbelønte show Med Ræven i Fatle! - en forestilling som vant to komipriser i 2007. I tillegg ble han nominert til Årets Beste Mannlige Artist i Revy og Komedie. Han har også vært en sentral figur i forestillingene «Ligner Ikke Grisen», «Hurra For Andersen» og ”Litt av en mann” med Rune Andersen.

I 2011 - 2014 turnerte han sammen med Are Kalvø i showet med den minimalistiske men dekkende tittelen Espen & Are, og i 2016 hadde han en av hovedrollene i ”Märtha: The Musical" på Latter.

Espen spesialskriver innhold til arrangører og kunder og leverer også underholdningsinnslag så vel som å lede arrangementer som konferansier/toastmaster, noe han mestrer både på norsk og engelsk.

VIDEOKLIPP

Gammel moro

«Espen & Are»

På Latter
>

Book komiker

Bookingforespørsel - Espen Beranek Holm
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: firmapost@standup.no