Komiker

Atle Antonsen

"En ambassadør for den høylytte, halsløse humoren - en pådriver for samtidskomikk, verbal og intelligent harselas ingen kan måle seg med."

standup, konferansier, musikalsk

OM Atle Antonsen

"En ambassadør for den høylytte, halsløse humoren - en pådriver for samtidskomikk, verbal og intelligent harselas ingen kan måle seg med."

Atle Antonsen har blitt en institusjon. Med sine utallige opptredener på scene, radio og TV har han blitt en av de mest populære og folkekjære Norge noensinne har sett. Han er uanstendig ærlig og er tidvis lett surrealistisk og direkte indirekte i formen. Antonsen evner å drive komikk med det aller største alvor. Det viktigste er at publikum ikke trekker likegyldig på skuldrene, men lar seg engasjere. Om ikke latter, så tårer.

Antonsen er en allsidig mann med en lang merittliste både innen radio, scene og TV. Han er blant annet kjent fra ”Misjonen” på P4, DAG på TV2, Nissene på Låven på TVNorge og ikke minst Team Antonsen og Uti vår Hage på NRK.
Han har også en lang karriere på scenen. Han startet med standup i 1994 og var en av de første norske standupkomikerne med eget enmannsshow - Vårherre med Bart. I 2004 spilte han i den aller første forestillingen på Latters Hovedscene – ”Tilnærmet lik sant”, sammen med Johan Golden.
De siste årene har han imponert stort med hovedroller både i Den Norske Opera og Nationalteateret, og har med dette bevist at han får til absolutt alt mulig.

Den populære komikeren har vunnet Komiprisen fire ganger; i 2004 i klassen beste standupartist og i 2007, 2008 og 2012 i klassen beste mannlige artist i revy og komedie. Under Gullruten 2006 ble han kåret til beste mannlige skuespiller for Tre brødre som ikke er brødre.

VIDEOKLIPP

Gammel moro

«Antonsen & Golden»

Tilnærmet lik sant
>

Book komiker

Bookingforespørsel - Atle Antonsen
Personvern
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: firmapost@standup.no